Programma

BRUISEND NIJVERDAL 2021 AFGELAST

Tot half juni jl. ging alles voorspoedig en zag het ernaar uit dat vanaf september Nederland weer redelijk vrij zou zijn van coronamaatregelen.

Nu een maand voor onze feestweek Bruisend Nijverdal blijkt dat, onder andere door de opmars van de delta variant, dit te voorbarig was.  Zo voorbarig dat een feest zoals de onze, breed en groots qua opgezet met o.a. markten, een tentfeest en tal van activiteiten niet op een normale manier te organiseren is. Het valt onder andere qua de te verwachten restricties en regelgeving niet veilig, laat staan financieel rond te krijgen.

Het doet ons pijn u te moeten meedelen dat een feest zoals wij voor ogen hebben: Een sociaal feest van ontmoeten en plezier hebben voor de hele bevolking; van jong tot oud, dit jaar niet te realiseren valt. Helaas hebben wij dan ook het besluit genomen om Bruisend Nijverdal 2021 te moeten afgelasten.

Het spreekt voor zich dat een ieder welke zich al heeft opgegeven als o.a. standhouder op de Bruisende Braderie of als team van de Grootse Nijverdalse Pubquiz zijn inschrijfgeld terug ontvangt.

Het spijt ons, we hadden er zoveel zin in en hadden er zo op gehoopt. Wellicht in 2022!?

Namens het bestuur, de commissies en alle vaste vrijwilligers van Bruisend Nijverdal.