De Grootse Nijverdalse Pubquiz: Al jaren een heel groot succes, daarom mag dit onderdeel in 2024 niet ontbreken tijdens Bruisend Nijverdal. De aanmelding hiervoor is inmiddels gestart. Doe jij ook weer mee? Trommel je vrienden, familie en collega’s op en meld je direct aan!

De Grootse Nijverdalse Pubquiz vindt plaats op ZONDAG 15 september en start om 15:00 uur. Een reuze gezellige namiddag, met tal van leuke vragen en weetjes. Met een hoog IQ is een voorsprong in de Pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Welk team gaat proberen het “slimste” team van Nijverdal in 2024 te worden? Na afloop is er een afterparty met niets minder dan o.a. de fantastische Edwin Evers Band.

Inschrijving
De deelname bedraagt 35 euro per team; een team bestaat uit maximaal 6 personen. Je kunt meerdere teams inschrijven. (1 team per email adres) Het inschrijfgeld gebruiken wij om de Pubquiz te organiseren en om er een zo leuk mogelijke feestweek van te maken.

Het is niet mogelijk om te kunnen zitten tijdens de Pubquiz, er zullen alleen statafels aanwezig zijn. Dit heeft te maken met het feit dat we de dansvloer zo snel mogelijk leeg willen hebben voor de afterparty.

Je kunt direct via onze website betalen. Wel zo makkelijk en snel! De betaling kan gedaan worden via iDEAL. Mocht je hier problemen mee hebben, laat het ons dan even weten via de contactpagina.

Zodra de betaling door ons is ontvangen, krijg je van ons een bevestiging toegestuurd per e-mail. We zien je graag op ZONDAG 15 september vanaf 14:30 uur en wensen je heel veel plezier.

Pubquiz 2024

Met dit formulier schrijf jij je team in voor onze Grootse Pubquiz

"*" geeft vereiste velden aan

Als team moet je natuurlijk wel een opvallende naam hebben. Wees origineel en vul hem hier in.
Teamcaptain*
Je voornaam en achternaam als teamcaptain
E-mailadres*
Geef hier je e-mailadres op. Op dit adres ontvang je ook de praktische informatie en je bevestiging.
Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij je hierop bereiken.

Betalen en afronden

Hidden
Geef hier aan hoeveel teams je wilt inschrijven
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.