Bruisend Nijverdal is een GRATIS dorpsfeest voor iedereen, van de kleinste kinderen tot onze ouderen uit de verzorgingshuizen en we willen dat graag zo houden: GEEN ENTREE!

Echter, we kunnen dit niet langer volhouden met alleen de opbrengst van drankjes, onze sponsoren en de bijdrage uit het dorpsbudget. Ondanks dat ons feest volledig wordt gerund door vrijwilligers, overtreffen de kosten de opbrengsten.

Om het feest toegankelijk te houden voor iedereen, ongeacht leeftijd of financiële situatie, en om geen drempel van entree te creëren, zijn we op zoek naar donateurs.

Steun jij Bruisend Nijverdal? Geniet je ook van het plezier en de verbondenheid die dit feest met zich meebrengt en wil je dat we nog vele jaren doorgaan? WORD DAN DONATEUR!

Je kunt kiezen uit een donatie van 10, 20, 30 euro per jaar of een bedrag dat je zelf wilt invullen. De eerste donatie wordt bij aanmelding via iDEAL betaald. Daarna zal dit jaarlijks in het begin van het jaar gebeuren via incasso. Natuurlijk hopen we dat je ons nog vele jaren wilt steunen, maar je donatie is jaarlijks opzegbaar.

Je gegevens zijn bij ons in goede handen. We behandelen je gegevens met uiterste zorg en doen er alles aan om deze gegevens professioneel en veilig te bewaren.

Donatieformulier