Koningsdag 2019

Koningsdag Nijverdal met wederom de GROOTSE Nijverdalse Vrijmarkt!

Op zaterdag 27 april 2019 wordt Koningsdag in Nederland gevierd. Deze dag is Nijverdal ook weer van jou en van al je vrienden en vriendinnen! Iedereen is welkom om spulletjes te verkopen in de straten van het centrum. Het centrum van ons dorp is die dag namelijk omgetoverd tot de GROOTSE Nijverdalse Vrijmarkt. Dit jaar zal ook de Grotestraat meekdoen. Deelname is GRATIS! (voor commerciële deelname wordt een bedrag van €50 in rekening gebracht). Bij ons kunt u geen kramen of stands huren. Deze zijn ook niet toegestaan zonder overleg

Ga je niets verkopen op de vrijmarkt, maar wil je wel komen rondneuzen: bezoek dan eerst om 10 uur even de aubade op het Henri Dunantplein voor de feestelijke opening van Koningsdag. Na afloop heb je de gelegenheid voor het feliciteren van de gedecoreerden.

Hierna starten de activiteiten van de Stichting Bruisend Nijverdal en muziekvereniging Advendo. Op het Henri Dunantplein is de gehele dag van alles te beleven voor jong en oud. In samenwerking met Advendo is een leuk programma in elkaar gezet, met optredens van diverse lokale bands (10-14 uur Pop Rock Factory en ‘s middags vanaf 14 uur de bekende Sofa Rockers) onze mooie muziektent, een boekenmarkt, het rad van avontuur en vele terrassen om even heerlijk wat te drinken en uit te rusten.

De winkels zijn deze dag ook geopend en de zaterdagmarkt staat gewoon opgesteld op de voor u bekende plek.

Parkeren kan op omliggende parkeerplaatsen, let daarbij wel op uw parkeerschijf.

Koningsdag Nijverdal 2018

Inschrijving

Helaas zitten we helemaal vol en is het niet meer mogelijk om je in te schrijven...


Koningsdag Nijverdal 2018