Sla je slag op Koningsdag!

Grootse Nijverdalse Vrijmarkt
De vrijmarkt tijdens Koningsdag in Nijverdal is het perfecte moment om van je oude spullen af te komen én een leuk zakcentje te verdienen. Het centrum van ons dorp is namelijk wederom omgetoverd tot de Grootse Nijverdalse Vrijmarkt. De afgelopen jaren bezochten duizenden mensen deze markt in de straten van het centrum. Reserveer nu alvast een plekje!

Koningsdag is één van de leukste dagen van het jaar: feest vieren en spullen verkopen op de Grootse Nijverdalse Vrijmarkt. Boeken die jij niet meer leest bijvoorbeeld, daar maak je vast iemand blij mee. Of denk je geld te verdienen met een geweldig optreden? Muziek maken, zingen en dansen, mensen worden er vrolijk van en geven je er graag wat voor. Spullen verkopen? Meld je GRATIS aan via het formulier onderaan deze pagina.

Speel je zelf een instrument of wil je graag komen optreden? Zingen, straattheater, googelen… Je kunt het zo gek niet bedenken, ook voor jou is er natuurlijk ook plek. Stuur dan een mail naar: info@bruisendnijverdal.com.

Een oranjefeest voor jong en oud

Het centrum van Nijverdal is dé plek om Koningsdag te vieren. Op het Henri Dunantplein is de gehele dag van alles te beleven voor jong en oud. In samenwerking met Advendo is een leuk programma in elkaar gezet, met ’s morgens optredens van onze lokale muziekschool de Pop Rock Factory, ’s middags de band Marathon Men met onze eigen Nijverdalse Jan Niewold en diverse gezellige terrassen om even uit te rusten. Het feest gaat volgens traditie van start met de aubade met medewerking van de EMOS Daarle. Dat wordt dus een supergezellige dag in ons Nijverdal. Komen jullie ook?

Ga je niets verkopen op de vrijmarkt, maar wil je wel komen rondneuzen? Van 9.00 tot 17.00 uur struin je langs kleedjes en kraampjes voor allerlei koopwaar en luister je naar bekende deuntjes op blokfluit en viool. Wie weet vind je hier nog je eigen schat voor een prikkie.

Geen fan van tweedehands? De winkels in het centrum zijn gewoon geopend, dus kom gerust even lekker shoppen.

Programma van de dag:

09:00 – 17:00 Grootse Nijverdalse Vrijmarkt in de straten van ons centrum.

10:00 – 10:15 Opening door voorzitter Ewald Aaltink & burgemeester Jorrit Eijbersen met aansluitend een aubade i.s.m. het orkest van EMOS Daarle

10:15 – 10:30 Mogelijkheid tot het feliciteren van de gedecoreerden van dit jaar.

11:00 – 12:30 Optreden van de Pop Rock Factory op het Henri Dunantplein.

13:00 – 17:00 Optreden van de band Marathon Men met Jan Niewold op het Henri Dunantplein.


Inschrijving

Deelname aan de vrijmarkt is GRATIS! (voor commerciële deelname wordt een bedrag van €50 in rekening gebracht). Bij ons kunt u geen kramen of stands huren. Deze zijn niet toegestaan zonder overleg.

Een plek is 3 x 1,5 meter voor uw kleedje, u moet binnen deze plek blijven! U krijgt een mail plek aangewezen door ons. In een mail, de week vooraf aan Koningsdag ontvangt u de informatie. Let op! Het is niet toegestaan om aanhangers, auto’s, kramen en andere objecten te plaatsen. Ook mogen er geen parasols of tenten worden geplaatst.

Let op, dit jaar zal de indeling van de vrijmarkt wat anders ingevuld worden. Dit heeft er mee te maken dat het centrum op de shop gaat en sommige straten dan waarschijnlijk niet beschikbaar zijn. Daarom hebben we nu de hele Grotestraat te onze beschikking en een gedeelte van de Meyboomstraat.

Het is niet mogelijk om plek voorkeur aan te geven dit jaar. Zoals gezegd ontvangt een mail de week voor Koningsdag met daarin informatie over waar u staat.

Inschrijfformulier

Helaas is de vrijmarkt inschrijving vol!