Koningsdag 2018

Koningsdag Nijverdal met wederom de GROOTSE Nijverdalse Vrijmarkt!

Op vrijdag 27 april 2019 wordt Koningsdag in Nederland gevierd. Deze dag is Nijverdal ook weer van jou en van al je vrienden en vriendinnen! Iedereen is welkom om spulletjes te verkopen in de straten van het centrum. Het centrum van ons dorp is die dag namelijk omgetoverd tot de GROOTSE Nijverdalse Vrijmarkt. Deelname is GRATIS! (voor commerciële deelname word een bedrag van €50 in rekening gebracht).

Ga je niets verkopen op de vrijmarkt, maar wil je wel komen rondneuzen: bezoek dan eerst om 10 uur even de aubade op het Henri Dunantplein voor de feestelijke opening van Koningsdag. Na afloop heeft u de gelegenheid voor het feliciteren van de gedecoreerden.

Hierna starten de activiteiten van de Stichting Bruisend Nijverdal en muziekvereniging Advendo. Op het Henri Dunantplein is de gehele dag van alles te beleven voor jong en oud. In samenwerking met Advendo is een leuk programma in elkaar gezet, met optredens van diverse lokale bands (‘s morgens leerlingen van the Pop Rock Factory en ‘s middags de bekende Sofa Rockers) onze mooie muziektent , een boekenmarkt, het rad van avontuur en vele terrassen om even heerlijk wat te drinken en uit te rusten.

Koningsdag Nijverdal 2018

WIJ ZITTEN VOL

Wat geweldig veel interesse is er voor een plekje op de Vrijmarkt!

Helaas zijn er daarom geen plekken meer beschikbaar voor de Vrijmarkt op koningsdag.Koningsdag Nijverdal 2018