Uitslag

Bekijk hier de uitslag
Bedankt! Jullie waren geweldig!

De Grootse Nijverdalse Pubquiz: Al enkele jaren een heel groot succes, daarom mag dit onderdeel in 2023 niet ontbreken tijdens Bruisend Nijverdal. De aanmelding hiervoor is inmiddels gestart. Doe jij ook weer mee? Trommel je vrienden, familie en collega’s op en meld je direct aan!

De Grootse Nijverdalse Pubquiz vindt plaats op vrijdag 8 september van 19:30 uur t/m 22:00 uur. Een interactieve avond, met tal van leuke vragen en weetjes. Met een hoog IQ is een voorsprong in de Pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Welk team gaat proberen het slimste team van Nijverdal in 2023 te worden? Na afloop is er een afterparty met The Dirty Daddies.

Helaas is het niet meer mogelijk om je op te geven voor onze pubquiz.
We zitten met 150 teams helemaal vol. Je kunt je wel opgeven voor de reservelijst. Dit formulier vind je onderaan deze pagina.

Inschrijving
De deelname bedraagt 30 euro per team; een team bestaat uit maximaal 6 personen. Je kunt meerdere teams inschrijven. Het inschrijfgeld gebruiken wij om de Pubquiz te organiseren en om er een zo leuk mogelijke feestweek van te maken.

Je kunt direct via onze website betalen. Wel zo makkelijk en snel! De betaling kan gedaan worden via iDEAL. Mocht je hier problemen mee hebben, laat het ons dan even weten via de contactpagina.

Zodra de betaling door ons is ontvangen, krijg je van ons een bevestiging toegestuurd per e-mail. We zien je graag op 8 september en wensen je heel veel plezier.