Inschrijven Pubquiz Bruisend Nijverdal 2021

Hoe gaaf is dat!? Dit jaar organiseren wij weer een Pubquiz!
De Grootse Nijverdalse Pubquiz: Al enkele jaren een heel groot succes, daarom mag dit onderdeel in 2021 niet ontbreken tijdens Bruisend Nijverdal. De aanmelding hiervoor is inmiddels gestart. Doe jij ook weer mee? Trommel je vrienden, familie en collega’s op en meld je direct aan!

De Grootse Nijverdalse Pubquiz vindt plaats op vrijdag 10 september van 19:30 uur t/m 22:00 uur. Een interactieve avond, met tal van leuke vragen en weetjes. Met een hoog IQ is een voorsprong in de Pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Welk team gaat proberen het slimste team van Nijverdal in 2021 te worden? Na afloop is er een afterparty met de Bökkers!

Inschrijving
De deelname bedraagt 30 euro per team; een team bestaat uit maximaal 6 personen. Je kunt meerdere teams inschrijven. Het inschrijfgeld gebruiken wij om de Pubquiz te organiseren en om er een zo leuk mogelijke feestweek van te maken.

Je kunt direct via onze website betalen. Wel zo makkelijk en snel! De betaling kan gedaan worden via iDEAL. Mocht je hier problemen mee hebben, laat het ons dan even weten via de contactpagina.

Zodra de betaling door ons is ontvangen, krijg je van ons een ticket toegestuurd per e-mail. Bewaar deze, print hem uit en neem mee naar de Pubquiz want dit is je toegang ticket.
We zien je graag op 10 september en wensen je heel veel plezier.

Wij gaan er vanuit dat het in september weer door kan gaan. Maar er is een mogelijkheid dat we u bij de ingang moeten vragen om een geldige QR code via de Corona check app. Wanneer dit van toepassing is zal u hierover bericht krijgen. Wanneer het evenement word afgelast krijgt u het inschrijf geld terug.

Inschrijving Grootse Pubquiz 2021

Met dit formulier schrijf jij je team in voor onze Grootse Pubquiz 2021
 • Hidden
 • Als team moet je natuurlijk wel een te gekke opvallende naam hebben. Wees zo origineel mogelijk en vul hem hier in.
 • Je voornaam en achternaam als teamcaptain
 • Geef hier je e-mailadres op. Op dit adres ontvang je ook de praktische informatie en je bevestiging.
 • Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij je hierop bereiken.
 • Hidden
  Geef hier aan hoeveel teams je wilt inschrijven
 • € 0,00
 • Hidden
  Selecteer hier hoe je wenst te betalen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.