Praktische info

Datum: Zondag | 10/09/2023

Tijd: Vanaf 13:00


Bruisend Nijverdal Prikkelarme Kermis
Bruisend Nijverdal Prikkelarme Kermis

Alles over Prikkelarme Kermis

Het is weer tijd voor de jaarlijkse kermis, een feest dat voor velen een bron van plezier is, maar we begrijpen dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is, zoals voor mensen met autisme, epilepsie of ADHD. De overweldigende geluiden en felle lichteffecten maken de kermis soms een uitdaging voor hen. Daarom organiseren wij dit jaar een prikkelarme kermis.

De prikkelarme kermis vindt plaats op zondag 10 september, van 13.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens deze speciale periode proberen we storende elementen te minimaliseren. Rook en lichtflitsen worden zoveel mogelijk beperkt, terwijl de muziek gedempt wordt (minder dan 35 decibel). Bovendien krijgen bezoekers ruim de tijd om in en uit de attracties te stappen, en worden de draaisnelheden waar mogelijk aangepast. Onze toegewijde kermisexploitanten zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat iedereen van een fijne kermiservaring kan genieten.

Het mooie is dat deze prikkelarme kermis niet exclusief is voor mensen met een beperking. Iedereen is welkom om deel te nemen, ook degenen zonder beperking, die gewoon op zoek zijn naar een “lekker rustige” ronde op de kermis. Tijdens dit evenement gelden de reguliere ritprijzen.

We hopen dat dit initiatief ervoor zorgt dat nog meer mensen van de kermis kunnen genieten, zonder dat prikkels hen ervan weerhouden om deel te nemen aan het plezier. Kom langs en beleef samen met ons een geweldige dag op de prikkelarme kermis!

Overigens is de kermis niet alleen op zondag, maar op alle dagen. Wanneer onze tent open is, is de kermis open. Geweldig toch!? Tot snel!