De plannen liggen klaar, de ideeën zijn origineler dan ooit tevoren en aan enthousiasme is geen gebrek. De voorbereidingen van Bruisend Nijverdal 2023 zijn in volle gang. Na het grote succes van vorig jaar staat ook dit jaar de Grootse Bruisende Braderie gepland. Het centrum van Nijverdal wordt op zondag 10 september van 13.00 tot 17.00 uur ’s omgetoverd tot één grote, gezellige braderie. Standhouders kunnen zich nu alvast aanmelden!

Wil jij standhouder zijn op onze braderie? Geef je dan NU op! De kosten voor een kraam of staplaats zijn gering, zodat de drempel zo laag mogelijk is om deel te nemen. De markt gaat volop bruisen. Wil je informatie over de kosten en mogelijkheden? Kijk dan op de internetpagina van Bruisend Nijverdal: www.bruisendnijverdal.com/braderie

Grootse Bruisende Braderie

Voor de organisatie van de braderie heeft het bestuur van Bruisend Nijverdal de samenwerking opgezocht met ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal. Gezamenlijk organiseren zij de Grootse Bruisende Braderie in september, met minimaal 180 kramen van diverse pluimage. Op tien verschillende plekken in het centrum kan het winkelend publiek genieten van live muziek en straattheater. Kinderen vermaken zich bij de diverse kinderattracties, verdeeld door het centrum. Grote, gezellige terrassen en hopelijk een heerlijk, schijnend zonnetje maken het geheel af!

De markt staat opgesteld in hartje Nijverdal, op de Grotestraat vanaf de Katholieke kerk tot aan De Budde, het Keizerserf en de straten rondom het Henri Dunantplein. De markt wordt heel breed opgezet, van droge worsten tot telefoonhoesjes en van brocante spulletjes tot vinyl- en langspeelplaten… Iedereen is welkom! Kortom, ruimte genoeg, gezellig georganiseerd en bezoekers gegarandeerd.

Meld je nu aan!

Onze ervaring leert dat het deze dag altijd super gezellig is in ons dorp. Duizenden mensen bezoeken ons centrum om lekker rond te snuffelen bij de vele stands en in de winkels die geopend zijn. Wij zorgen voor veel gezelligheid, muziek, entertainment, reclame, social media, spandoeken en posters. Wil jij standhouder zijn op deze markt? Meld je dan nu aan.