De plannen liggen klaar, de ideeën zijn origineler dan ooit tevoren en aan enthousiasme is geen gebrek. De voorbereidingen van Bruisend Nijverdal 2023 zijn in volle gang. En volgens de organisatie wordt het dit jaar een megagroot feest in alle opzichten, met als grootste verandering de verhuizing naar de Evenementenweide! “Beleving is ons toverwoord, daarom hebben we gekozen voor een groter festivalterrein, inclusief kermis en nog veel meer mogelijkheden,” aldus het bestuur van Bruisend Nijverdal.

Bruisend Nijverdal is een feest van, voor en door Nijverdallers. Net als de voorgaande edities is bijna alles gratis toegankelijk, dankzij sponsoren en medewerking van heel veel vrijwilligers. Het noaberschap verbindt ons en dat kenmerkt onze identiteit. Onze onderlinge verbondenheid is dan ook te merken tijdens de jaarlijkse feestweek van Bruisend Nijverdal. Jong en oud genieten van dit mooie feest dat dit jaar staat gepland van 7 tot en met 10 september.

Er is nu al veel werk verzet om tot een mooi programma te komen. Voor iedere doelgroep wordt een leuke activiteit georganiseerd. Denk daarbij aan: de kinderen van de basisscholen en het Voortgezet Onderwijs, jongvolwassenen, senioren, sporters, cultuurvrienden en families. De komende maanden wordt het programma gepresenteerd aan alle inwoners.

Vernieuwing

Het nieuwe festivalterrein op de evenementenweide biedt meer mogelijkheden om de beleving van het dorpsfeest nog verder te verfijnen. Het terrein wordt sfeervol ingericht met een kermis, groot overdekt buitenterras, diverse foodtrucks en verlichting. Topattractie is een 40 meter hoge zweefmolen boven Nijverdal. En last but not least, de extra grote festivaltent biedt ruimte voor nog meer bezoekers. Dat wordt knallen dit jaar!