Bruisend Nijverdal is een GRATIS dorpsfeest voor iedereen, van de kleinste kinderen tot onze ouderen uit de verzorgingshuizen, en we willen dat graag zo houden: GEEN ENTREE!

Echter, we kunnen dit niet langer volhouden met alleen de opbrengst van drankjes, onze sponsoren en de bijdrage uit het dorpsbudget. Ondanks dat ons feest volledig wordt gerund door vrijwilligers, overtreffen de kosten de opbrengsten.

Om het feest toegankelijk te houden voor iedereen, ongeacht leeftijd of financiële situatie, en om geen drempel van entree te creëren, zijn we op zoek naar donateurs.

Steun jij Bruisend Nijverdal? Geniet je ook van het plezier en de verbondenheid die dit feest met zich meebrengt en wil je dat we nog vele jaren doorgaan? WORD DAN DONATEUR! Elke bijdrage, ongeacht het bedrag, is waardevol.

Bruisend Nijverdal is meer

Bruisend Nijverdal is meer dan alleen het dorpsfeest in september. Van de Koningsdagviering, met de Grootse Nijverdalse Vrijmarkt in het centrum en de aubade en festiviteiten op het Henri Dunantplein, tot onze betrokkenheid bij herdenkingsactiviteiten op 4 mei en vieringen op 5 mei. Daarnaast zetten we ons al jaren in voor ouderen door samen te werken met vishandel Zwaan en hen te trakteren op heerlijke nieuwe haring in de verzorgingshuizen. Bruisend Nijverdal staat voor gemeenschapszin en traditie.

Wil en kun je ook financieel een jaarlijkse bijdrage doen aan al deze festiviteiten! Meld je dan aan als donateur!

WORD DONATEUR!