Welkom! Meld je hier aan voor de Bruisende Braderie 2022

Datum: Zondag 11 September 2022
Tijd braderie:  13:00 tot 17:00 uur.

De BRUISENDE BRADERIE is onderdeel van feestweek Bruisend Nijverdal. Deze feestweek trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar het centrum van Nijverdal en is razend populair in de wijde regio. Op de zondag van de feestweek wordt ’s middags de BRUISENDE BRADERIE georganiseerd. Een groots opgezette braderie door het gehele centrum van Nijverdal. Met op diverse plekken muziek, eten, drinken, kindervermaak en natuurlijk vele, vele gezellige kraampjes.

Omdat we een zo gevarieerd en origineel mogelijke Braderie willen organiseren zullen we selectief met de aanmeldingen omgaan. Dat wil zeggen een beperkt aantal deelnemers in dezelfde branche en originaliteit heeft zeker een pré.

Voor een grootse braderie hebben we veel deelnemers nodig, daarom houden we de kosten laag, zodat iedereen mee kan doen!
 
Na ontvangst van uw opgave ontvangt u een bevestiging van aanmelding. Let op is nog geen officiële toekenning i.v.m. branchebescherming en het aantal beschikbare plaatsen.

Na ontvangst van de officiële toekenning ontvangt u de factuur die binnen de gestelde termijn voldaan moet zijn. Zodra deze is voldaan is uw deelname pas definitief bevestigd.

Commerciële verkoop:
Grondplaats non food: € 35,- per 4 meter. Elke volgende 4 meter is € 10,00
Grondplaats food: € 55,- per 4 meter. Elke volgende 4 meter is € 10,00.

Eventuele aanvullende kraamhuur: € 18,50 per kraam.

Niet-commercieel / Particulier hobbymatig:
Grondplaats van 4 meter inclusief kraam:  € 25,00

Plaatselijke winkeliers:

Prijs op aanvraag.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.


De organisatie beoordeelt in welke categorie het valt. Voor een goede opzet van de Markt kan er geselecteerd worden om het aanbod aantrekkelijk te houden.

De Bruisende Braderie wordt georganiseerd door de Stichting Bruisend Nijverdal Voor meer informatie kunt u mailen naar: voorzitter@bruisendnijverdal.com