Tickets concert Miss Montreal met voorprogramma Davina Michelle

Het is eindelijk zover… De  kaartverkoop voor het concert van Miss Montreal met in het voorprogramma Divina Michelle op donderdag 5 september is van start gegaan. Gegarandeerd toegang? Koop je toegangskaarten nu online via onze ticketpagina of haal ze bij Tourist Info/VVV Hellendoorn-Nijverdal.

Het team van Bruisend Nijverdal is super trots op het programma voor 2019! Van 4 tot en met 8 september staat Nijverdal weer op z’n kop. In een grote evenemententent maken verschillende artiesten hun opwachting. En niet de minste! Wat denk je van: The Dirty Daddies, Snollebollekes, Tino Martin, John West Django Wagner en lokale held Dennis van Dam. Mooie namen!

Donderdagavond 5 september staan twee topacts op het podium in Nijverdal.

Met Miss Montreal op het podium weet je: dat wordt een geweldig feest! Tegenwoordig zien we haar meer dan ooit op televisie, maar dat betekent natuurlijk niet dat Sanne Hans, frontvrouw van haar eigen band Miss Montreal, haar grote liefde vergeet. Want dat is muziek maken, en dat kan ze als de beste.

In het voorprogramma deze avond nog zo’n steengoede artieste: Davina Michelle. Als je ontdekt wordt door topzangeres P!nk kun je met een gerust hart zeggen dat je thuis hoort in ‘De Beste Zangers van Nederland’. Davina Michelle plaatste een cover van de zangeres op haar YouTube-kanaal en de zangeres, we quoten: “That’s better than I will ever sound”, was laaiend enthousiast. Vanaf toen ging het balletje echt rollen, haar YouTube-kanaal zit inmiddels al op een half miljoen abonnees en heeft ze wekenlang op 1 gestaan in de charts met het nummer “Duurt te lang”.  Davina Michelle is op dit moment veruit de meest gevraagde act in Nederland. We zijn dan ook supertrots dat ze 5 september samen met Miss Montreal het podium in Nijverdal deelt. Davina Michelle combineert pop en soul tot een smaakvolle mix om op elk moment van de dag van te genieten. Haar doel is om herkenbare muziek te maken die mensen beïnvloed en energie geeft.

Kaarten voor deze topavond kosten 19 euro per stuk (excl. €1,- Servicekosten).
De tent gaat open om 19.30 uur. Deze avond duurt tot 23.30 uur.

Koop nu je tickets

Locatie: feesttent Bruisend Nijverdal, Marktplein.