Standhouders gezocht voor Business Festival 2019

Unieke mogelijkheid om zoveel mogelijk ondernemers te bereiken…

Het BusinessFestival tijdens Bruisend Nijverdal op woensdag 4 september van 17.00 – 22.00 uuris dé uitgelezen kans om in contact te komen met bijna iedere ondernemer uit de gemeente Hellendoorn. Hét zakelijke evenement waar alle ondernemers op informele manier samenkomen tijdens een gezellige middag en avond in de feesttent van Bruisend Nijverdal. En u kunt daar als standhouder van profiteren! Aanmelden kan nog steeds. 

Het BusinessFestival is een unieke samenwerking tussen de vier ondernemersverenigingen in de gemeente Hellendoorn. Business Club Hellendoorn Nijverdal, Parkmanagement ‘t Lochter, Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal en Ondernemend Hellendoorn organiseren samen met de vrijwilligers van Bruisend Nijverdal een event dat ondernemers verbindt, inspireert en aanzet tot actie. Meld u nu aan als standhouder op het Business Festival Hellendoorn – Nijverdal 2019 en profiteer van de mogelijkheid om u te presenteren aan iedere ondernemer uit de gemeente Hellendoorn. Een stand kost slechts €295,- Deze stand kunt u gebruiken om te netwerken, te presenteren of misschien wel om op te demonstreren. Daarnaast op de achtergrond uw naam groot in beeld en dat alles in de spotlight gezet! U krijgt daarnaast ook nog eens tien consumptiemunten. 

Wilt u ook meedoen? Geef u dan snel op. Iedereen uit de wijde regio is welkom om deel te nemen. Er is plaats voor maximaal 30 exposanten. Opgeven kan via: www.bruisendnijverdal.com/bfdeelnemer.

Leren en inspireren

Dit jaar maakt de organisatie er opnieuw een prachtig ondernemend en inspirerend event van! Spreker is filosoof & cabaretier Paul Smit. In een humoristische en energieke presentatie gaat Paul Smit in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Natuurlijk wordt alles omlijst met heerlijk eten, drinken en passende muziek. Kortom, een middag en avond om niet te missen. Entree is voor bezoekende ondernemers GRATIS.