Spektakelband ‘The Dirty Daddies’ komt naar Bruisend Nijverdal!

Bruisend Nijverdal voegt een spectaculaire coverband toe aan haar programma; The Dirty Daddies komen naar Nijverdal! Op vrijdag 7 september zullen zij wederom een geweldige show neerzetten. Bruisend Nijverdal vindt in 2018 plaats van woensdag 5 tot en met zondag 9 september.

The Dirty Daddies
Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen. Entree voor The Dirty Daddies is GRATIS.

Nijverdalse Pubquiz
Na het succes van de vorige edities zal er ook dit jaar een grote Nijverdalse pubquiz plaatsvinden in de tent op het Marktplein. De inschrijvingen zullen binnenkort starten, dus houdt de site en social media in de gaten de komende maanden voor meer informatie.