Praktische info

Datum: Zaterdag | 09/09/2023

Tijd: Vanaf 13:00


Bruisend Nijverdal Sport- & Cultuurfestival
Bruisend Nijverdal Sport- & Cultuurfestival

Alles over Sport- & Cultuurfestival

De gemeente Hellendoorn, ZINiN en De Welle hebben de afgelopen jaren de handen ineen geslagen en samen met vele sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Hellendoorn meerdere, succesvolle edities van het Sport- & Cultuurfestival mogen organiseren. Ook in 2023 staat het Sport- & Cultuurfestival op de agenda en wel op zaterdag 9 september 2023.

Het festival is de ideale plek waar verenigingen, sportaanbieders en cultuurorganisaties uit de gemeente Hellendoorn zich kunnen presenteren. Het Sport- & Cultuurfestival vindt, net als voorgaande jaren, plaats aan het begin van het nieuwe activiteitenseizoen, tegelijk met Bruisend Nijverdal. Zaterdagmiddag wordt het centrum van Nijverdal wordt omgetoverd tot een etalage van de sport- en cultuuractiviteiten die onze gemeente rijk is.

Het belooft een fantastisch festival te worden, waarbij de verbinding volop wordt gezocht!

Talloze sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Hellendoorn zullen dan ook flink uitpakken met een grote variatie aan activiteiten op het gebied van sport en cultuur. Plezier, gezelligheid, expressie en competitie staan voorop! De organisaties en verenigingen – met al haar vrijwilligers – delen hun passie en plezier, en staan voor iedere geïnteresseerde open.

Organisaties en verenigingen hebben prachtige demonstraties voorbereid waarnaar je kunt gaan kijken, maar je kunt ook zelf meedoen en bijvoorbeeld een culturele of sportieve activiteit uitproberen.

Let op: De Sport- & Cultuurfestival zal in het centrum van Nijverdal plaatsvinden. Niet op de evenementenweide.

Sport- & Cultuurfestival 2023
Datum: Zaterdag 9 september 2023
Tijdstip: 13.00 t/m 17.00 uur
Locatie: Centrum van Nijverdal.