Programma informatie

Datum: zondag - 11 sep 22

Begintijd: 17:00

Eindtijd: 20:00


Bekijk op Youtube


Over Emma Heesters

Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haareigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Dankzijcovers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker gingen haar views en volgersineens door het plafond! Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al bijna 2 miljoen volgers en worden haar video’smiljoenen keren bekeken.

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 stond Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep ‘Boyce Avenue’ tijdens hun tournee door Europa. Ze tekende haar eerste contractgetekend bij Universal’s Republic Records in New York en ook mocht ze in de studio samenwerken met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnendeproducers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoalsPlaylist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

Daarnaast was Emma te zien in het 12eseizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ in 2019. Eind 2019 scoorde Emma samen met Rolf Sanchez een Top 3 hit met de track ‘Pa Olvidarte’. Het nummer werd miljoenen keer gestreamd en Emma en Rolf bereikten hiermee ook de platina status.

Entree GEHEEL GRATIS!!