Bruisend Nijverdal

Programma informatie

Datum: zondag - 11 sep 22

Begintijd: 09:30

Eindtijd: 11:00

Zaal open vanaf: 09:00

Over Bruisende kerk

Op zondag 11 september, om 9.30 uur, is er Bruisende Kerk in Nijverdal. Wij vieren dan de Oecumenische dienst in samenwerking met alle kerken. Het thema dit jaar is: Je bent uitgenodigd!

Wat fijn, we kunnen weer samenkomen! Na een aantal bijzondere jaren gaan we er vanuit dat we dit jaar weer samen met elkaar een gezinsdienst in de tent van Bruisend Nijverdal kunnen vieren. Het belooft een bijzondere editie te worden, met als thema: Je bent uitgenodigd!

De dienst bestaat uit een voorstelling van Christelijke theater ‘Poppen & Meer’ en wordt muzikaal begeleid door een toffe band. Kortom, een hartstikke leuk event om samen met het hele gezin, opa’s en oma’s, vrienden en familie naar toe te gaan.

De dienst zal gehouden worden in de feesttent op het Marktplein en begint om 9.30 uur. Inloop is gratis, dit kan vanaf 9.00 uur. Na afloop is er volop ruimte om na te praten onder het genot van een kop koffie, thee of limonade, aangeboden door de Jumbo. Een lekker stukje krentenwegge wordt aangeboden door Bakkerij Voortman.

Een superleuk event voor het hele gezin, dus noteer deze alvast in je agenda en wees welkom op zondag 11 september 9.30 uur!

Namens de Raad van Kerken

 

Sponsor-Jumbo-Nijverdal