Bruisend Nijverdal story leeg

Programma informatie

Datum: vrijdag - 09 sep 22

Begintijd: 19:30

Eindtijd: 22:00

Zaal open vanaf: 19:00

Over Grootse Nijverdalse Pubquiz

 

De uitslag is bekend!

Bekijk de uitslag Pubquiz 2022 hier

 

De Grootse Nijverdalse Pubquiz: Al enkele jaren een heel groot succes, daarom mag dit onderdeel in 2022 niet ontbreken tijdens Bruisend Nijverdal. In onze feesttent op het marktplein kan je onder het genot van een drankje en hapje de hele avond getest worden op je algemene kennis en muziekkennis waarbij er natuurlijk maar één team de beste kan zijn. Welk team gaat proberen het slimste team van Nijverdal in 2022 te worden? 

Het is inmiddels niet meer mogelijk om je op te geven. Alle teams zijn bekend. Ruim 100 teams strijden tegen elkaar deze avond. Een interactieve avond, met tal van leuke vragen en weetjes. Deze Pubquiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man of vrouw,  op elk niveau. De vragen van de quiz frissen je geheugen op en vele antwoorden worden weer herkenbaar, maar leiden ook tot nodige lachmomenten. De avond wordt gepresenteerd door een quizmaster, die er een leuke avond van weet te maken. Ga jij de competitie aan met andere teams om de hoogste score te halen? Of wil je gewoon een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s? Kom dan naar de Grootse Nijverdalse Pubquiz in Nijverdal.

The Originals

Een kijkje nemen mag natuurlijk ook altijd, want na afloop maken de tafels plaats voor de dansvloer. The Originals verzorgen een spectaculaire afterparty vanaf 22.00 uur. Entree voor deze afterparty is helemaal GRATIS.

The Originals spelen alles, echt alles, op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct en zorgen gegarandeerd voor een fantastisch feest.

Voor de deelnemers

De deelname bedraagt 30 euro per team; een team bestaat uit maximaal 6 personen.
Inloop vanaf 19:00 uur, 19:30 starten we met de quiz en 22:00 uur is het tijd voor de afterparty.