Nijverdalse familiedag

Datum: zondag 13-sep-20

Begintijd: 12:00

Eindtijd: 17:00
Wandel-, fiets- en autopuzzeltocht!

Hét leukste gezinsuitje tijdens de coronavirus periode: De laatste dag van Bruisend Nijverdal sluiten we traditioneel af met de Nijverdalse Familiedag. Dit jaar ziet deze bruisende dag er iets anders uit dan andere jaren. Maar… Zeker niet minder leuk. Op zondag 13 september organiseren we een sportieve en gezellige activiteit dat volledig corona-proof is: een wandel-, fiets- en autopuzzeltocht. Voor het hele gezin, van jong tot oud.

Wil je actief wandelen?
Wil je een leuk fietstochtje maken met je partner, gezin of vrienden? (een tocht van plusminus twee uur).
Of maak je liever wat meer kilometers met de auto?!
De keuze maak je zelf. Geef je nu snel op! Deelname is geheel GRATIS.

De start voor alle tochten is bij de Evenementenweide en de finish in het centrum van ons dorp. Onderweg staan onze sponsoren gereed om de honger te stillen en de dorst te lessen.
Wellicht is het gezellig om deze dag af te sluiten met een hapje of drankje bij onze plaatselijke horeca.

De wandeltocht gaat namelijk voornamelijk door Nijverdal. Je komt langs leuke bezienswaardigheden die zelfs de ECHTE Nijverdallers nog nooit gezien of van gehoord hebben.
De fiets- en autopuzzeltocht gaat door de hele gemeente Hellendoorn en buurgemeentes. De tochten zijn uitgezet door enthousiaste vrijwilligers: Berry Nieland (wandeltocht), organisatie Bruisend Nijverdal (fietstocht) en Henk en Wilfred Beuker (autotocht).

U kunt zich niet meer aanmelden voor de puzzeltochten.