Bruisende kerkdienst

Datum: zondag 13-sep-20

Begintijd: 10:00 uur

Eindtijd: 12:00 uur
Een traditie die al vanaf het begin van Bruisend Nijverdal wordt georganiseerd, is de Kerkdienst. Dit jaar helaas niet in de tent, maar wel gewoon thuis via je eigen stoel of bank te volgen. HOi Tv zendt deze dienst uit op zondag 13 september om 10.00 uur en de herhaling is maandagavond 14 september om 19.00 uur te zien. Daarnaast wordt de bruisende dienst ook via het YouTube kanaal van Bruisend Nijverdal op hetzelfde tijdstip uitgezonden.

Het belooft een prachtige dienst te worden met medewerking van Jochem Kerklaan, namens de Raad van Kerken en Ds. Albert Jan Holsappel (de Levensbron). Advendo en muzikanten van VEG Beth Shalom zorgen voor de muzikale begeleiding.

Een echte gezinsdienst met deze keer het thema: ‘God geeft hoop!’ In deze, voor veel mensen, moeilijke tijd is God nabij en mogen wij Zijn liefde en vrede brengen in de wereld om ons heen. Hij geeft ons hoop om uit te zien naar een betere toekomst. Hier op aarde, maar vooral in een eeuwig leven met Hem.

Omdat het een echte gezinsdienst is, doet Linda Eshuis van de Vakantie Bijbelclub iets speciaal voor de kinderen. Daarnaast wordt er ook een kindernummer uitgezonden.

Kortom, iedereen is van harte welkom om te kijken. Zondag 13 september om 10.00 uur via HOi TV of You Tube Bruisend Nijverdal. Of kijk maandag 14 september de herhaling bij HOi TV (19.00 uur).

 

Klik hier voor de live stream