Het gezelligste café van Nijverdal

Datum: zaterdag 12-sep-20

Begintijd: 20:00 uur

Eindtijd: 00:00 uur
Op zaterdagavond 12 september staat een UNIEK gebeuren op het programma. Heel Nijverdal wordt omgetoverd tot de gezelligste kroeg van Nijverdal. Dit jaar geen mega feesttent op het marktplein, maar meerdere ‘tenten’ in het dorpshart. Bijna alle cafés en kroegen werken vol enthousiasme mee aan deze topavond.

Bruisend Nijverdal draait om gezelligheid, verbondenheid en saamhorigheid. Dat komt deze avond allemaal samen. Vanuit de studio van DJ voor Jou zal de bekende DJ Lars verzoeknummers gaan draaien. Jouw verzoeknummers… De beelden worden live gestreamd op vele (mobiele) schermen en televisies die bij de verschillende cafés en kroegen komen te hangen. Vanaf jouw eigen plek bij deze horecagelegenheid kun je deze verzoeknummers aanvragen.

Tussendoor doet razende reporter Bas Jongejan verslag van de sfeer. Ook zijn er de gehele avond diverse spelelementen te zien en te beleven, waarmee ludieke prijzen zijn te winnen voor het ‘beste’ café / terras. Wellicht is het handig om vast een plekje in je favoriete kroeg te reserveren, want dit wordt één groot meezingfestijn.

NB. De avond is geschikt voor een hele brede doelgroep, bijna alle cafés en kroegen in Nijverdal werken mee!

De Budde, Toi Toi, Murphy’s, De Kachel, Uncle Sam, de Gauwe Geit en N’Joy.