Bruisende Bios

Datum: vrijdag 11-sep-20

Begintijd: 21:00 uur

Eindtijd: 23:00 uur

Zaal open vanaf: 20:00 uur


Bekijk op Youtube

Het marktplein in Nijverdal wordt, in samenwerking met de lokale bioscoop ZINema, op vrijdag 11 september 2020 omgetoverd tot een grote Drive-In Bioscoop. Niet alleen corona-proof, maar ook weather-proof, want de film bekijk je vanuit je eigen luie (auto)stoel. 

En we hebben gekozen voor een absolute topfilm voor alle leeftijden: Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.

De film is te zien op een enorm scherm en het geluid schalt niet uit de boxen, maar kan worden opgezocht via FM radio. Het gehele terrein wordt geheel in stijl aangekleed en een lokale DJ zorgt voor een muzikale noot. Dit bijzondere event mag u niet missen!

De Drive-In Bioscoop heeft ruimte voor 80 tot 100 auto’s, maar de organisatie houdt zich wel aan de geldende coronamaatregelen. Zo is er geen limiet wat betreft het aantal mensen in de auto wanneer ze tot een huishouden behoren. Als je niet tot hetzelfde huishouden behoort, dan gelden dezelfde regels als in de horeca (met maximaal 2 andere personen in de auto).  U mag alleen deelnemen in een lage personen auto, dit is omdat de persoon achter u ook wat moet kunnen zien. Mocht u wel met een hoge auto komen dan word u achteraan geplaatst.

Daarnaast moeten de inzittenden in de auto blijven, gezellig op een kleedje naast de auto de film kijken is niet toegestaan. De raampjes van de auto mogen natuurlijk wel wagenwijd open. Het marktplein is om 20:00 uur geopend voor alle deelnemende auto’s. De film begint om 21:00 uur en is om 23:00 uur afgelopen. Vanwege de maatregelen moet je wel via onderstaande formulier aanmelden en er is geen losse verkoop.

Entree kost: 19,95 euro per auto. Dit is een sterk gereduceerd tarief, mede mogelijk gemaakt door vele lokale sponsoren. 

NB: Wanneer u zich niet aan de geldende regels houdt, kunnen wij u de toegang tot het terrein ontzeggen. U ontvangt geen geld retour. 

 

Uitverkocht!