Brocante, Boeken & Vinyl Markt

Datum: zondag 08-sep-19

Begintijd: 11:00

Eindtijd: 17:00
Brocante & Boeken & Vinylmarkt

Kom zondag 8 september naar de Brocante-, Boeken- en Vinyl markt! Midden in het gezellige centrum van Nijverdal tref je tussen 11.00 en 17.00 uur tientallen kramen aan waar brocanteurs uit het hele land hun prachtige authentieke brocante en antiek verkopen. Daarnaast zijn er vele boekenstands en stands met platen van allerlei muziekstijlen en uit verschillende tijdperken.

Locatie: Gehele centrum van Nijverdal. Ook de vernieuwde Grotestraat is afgesloten van verkeer en wordt gezellig ingericht. Op de markt kan je terecht voor een diversiteit aan brocante, antiek, industrieel en vintage. Voor de kinderen hebben zijn er diverse leuke activiteiten en natuurlijk kun je genieten van heerlijke versnaperingen of uitrusten op één van de sfeervolle terrassen. Met recht een Nijverdalse familiedag dus!

De winkels zijn geopend en parkeren is gratis. Onze ervaring leert dat het deze dag altijd super gezellig is in ons dorp. Duizenden mensen bezoeken ons compacte centrum om lekker rond te snuffelen bij de vele stands en in de winkels die geopend zijn.

Ben jij standhouder op onze Brocante & Boeken & Vinylmarkt?

Vanaf 10.00 uur staan de kramen voor de deelnemers klaar om te worden ingericht. De markt duurt tot 17.00 uur. Wij zorgen voor veel gezelligheid, muziek, entertainment, reclame via de regionale kranten, social media, spandoeken en posters.

Een kraam kost € 27,50 – voor een meter extra betaalt u € 2,50.
Wil je graag op onze mooie en verzorgde Brocantemarkt en Boekenmarkt staan? Of heb je een stand met vinylplaten? Geef je hieronder snel op! Vol=Vol.

Let op! Pas als we alle contactgegevens en de betaling binnen hebben, is uw reservering definitief.


Opgeven voor deze markt is niet meer mogelijk.