Strade Bianche (i.s.m. CC’75)

Datum: zaterdag 07-sep-19

Begintijd: 08:30

Eindtijd: 16:00
Fiets toerclub CC75 & Bruisend Nijverdal organiseren op zaterdag 7 september 2019 de Nijverdalse Strade Bianche! Deze tocht is geschikt voor zowel de racefiets, mountainbike en de cyclocrossfiets, en zeer zeker geschikt voor retrofietsen.

De tocht bestaat uit vier routes van 30 km. Zo kan je ervoor kiezen om één, twee, drie of alle 4 de routes te rijden, oftewel 30 km, 60 km, 90 km of 120 km, te fietsen. Het goed gepijlde parcours leidt u net als de Strade Bianche in Italië over mooie verharde, rustige wegen en gedeeltelijk over gravelpaden in het mooie Salland. Dus wil je als gezin een mooie tocht fietsen in onze geweldige omgeving, dan ben je van harte welkom. (De rondes zijn: Borkeld, Wierden, Holten en Rijssen) Een uitdagend fietsgebied dat nooit verveelt. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten en biken.

Neem je hele familie dus gewoon mee. Zij kunnen je aanmoedigen vanuit de tent. Laat deze kans op een unieke ervaring je dus niet ontgaan. Inschrijven kan ter plaatse op de dag zelf van 08.30-10.30 uur in de feesttent, er kan tot 14.30 uur aan een nieuwe route gestart worden. Hierna worden de routes gesloten.
Elke route start vanuit de tent.
Douchen en toilet zijn aanwezig. En er is een bewaakte Fietsenstalling.

Inschrijfkosten € 7,00 (NTFU-leden € 5,00)

Een paar dagen voor de start worden de GPX bestanden van de verschillende routes via de site van fietssport beschikbaar gesteld.

Klik hier voor meer info