Sport- en Cultuurfestival (Door Gemeente Hellendoorn & ZINiN)

Datum: zaterdag 07-sep-19

Begintijd: 13:00

Eindtijd: 17:00




Op zaterdag 7 september organiseren ZINiN en Team Sport van gemeente Hellendoorn het Sport- en Cultuurfestival. Verenigingen en aanbieders van sport en bewegen, kunst en cultuur uit de gemeente krijgen de kans om zichzelf tijdens dit evenement te presenteren.

Waar de Sport- & Cultuurmarkt eerst in juni en met name op het Henri Dunantplein en de Grotestraat werd gehouden, toveren we nu – samen met Bruisend Nijverdal – bij aanvang van het seizoen het hele centrum om tot een Sport- & Cultuurfestival. Met een breed en gevarieerd aanbod van alle sport- en cultuurorganisaties uit onze gemeente, krijgen jong en oud de mogelijkheid om leuke activiteiten te ontdekken. Plezier, gezelligheid, expressie en competitie staan voorop!

De organisaties en verenigingen – met al haar vrijwilligers – delen hun passie en plezier, en staan voor iedere geĂ¯nteresseerde open. Aanmoedigen is de sport, meedoen is de kunst!

Wie vragen of opmerkingen heeft, kan contact opnemen met Janneke Meijer voor de cultuur via jannekemeijer@zinin.com en René Nijhof voor de sport via r.nijhof@hellendoorn.nl of 0548 630733.