Meezingmiddag voor senioren

Datum: vrijdag 06-sep-19

Begintijd: 14:00

Eindtijd: 16:00
Meezingmiddag met Door Merg en Been

 

Speciaal voor ouderen organiseert de stichting Bruisend Nijverdal op vrijdagmiddag 7 september van 14.00 – 16.00 uur een gezellige ontmoetingsmiddag onder genot van de muzikale noten van levensliederenkoor “Door Merg en Been”.

Iedereen is welkom op deze middag tijdens het dorpsfeest Bruisend Nijverdal. U wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee en iets lekkers. Dit zal u worden aangeboden door de Jumbo Supermarkten Nijverdal. Voor alle andere drankjes tijdens deze middag is natuurlijk de bar geopend!

Zaal is vanaf 13.30 uur geopend.

Door Merg En Been

In 1994 is dit gezellige koor opgericht. In de afgelopen 25 jaar hebben zij veel optredens mogen verzorgen. Zij treden op in verzorgingshuizen, bij wijkfeesten, op bruiloften, bij carnavalsverenigingen, maar ook bij mensen thuis. Het repertoire bestaat uit Nederlands levensliederen en een enkele smartlap. Het programma wordt per optreden samengesteld en dus afgestemd op het publiek. Deze nummers worden met veel plezier gezongen door de leden van het koor. Af en toe krijgt het koor ondersteuning van mensen uit het publiek, deze worden dan op een ludieke manier betrokken bij het optreden.

Deze middag word mede mogelijk gemaakt door:

Sponsor-Jumbo-Nijverdal