Martijn Fischer – zingt Hazes live met Band!

Vol trots presenteren wij dit gave programma voor onze zaterdagavond. Een geweldige meezingavond die je niet mag missen.

 

Martijn Fischer kennen we van zijn rol als André Hazes in de hit-musical ‘Hij Gelooft In Mij’. In 2015 speelde hij dezelfde rol in de film ‘Bloed, Zweet & Tranen’, waarmee hij een Gouden Kalf won. Op televisie en het witte doek is hij te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, ‘Vrijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’.

Op de zaterdagavond van Bruisend Nijverdal staat Martijn met band op de bühne om de grootste hits van Hazes te vertolken. Met songs als ‘De Vlieger’, ‘Zij Gelooft In Mij’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Zeg Maar Niets Meer’ en ‘Ik Meen ‘T’ wordt het één groot meezingfestijn!

Let op! Entree is tot 21.30 uur helemaal gratis. Daarna betaal je 10 euro entree.
Tent open: 20.00 uur
Start voorprogramma: 20.30 uur
Optreden Martijn Fisscher: 22.30 uur.
Einde avond: 01.00 uur.

 

Voorprogramma:
In het voorprogramma zetten Bart & Alex de tent op z’n kop.


Bart en Alex zijn absolute fenomenen in Nijmegen en verre, hele verre omstreken! Even rustig boodschappen doen zit er nauwelijks nog in voor deze helden. De hordes fans zijn niet van ze af te slaan, zo geliefd zijn ze. Want nog nooit hebben ze verzuimd er een gigantisch feest van te maken en de tent volledig op zijn kop te zetten. Twee gezellige en sympathieke mannen. Twee muzikanten die al hun hele leven met elkaar bevriend zijn maken met gitaar, cajón, enthousiasme en tomeloze energie een feest die zijn weerga niet kent. En jawel, de een heet Bart, de ander Alex. Het repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Beatles naar Brabant, van Mumford and Sons naar Country Roads, en alles daar tussenin. Bart zingt en speelt gitaar. Alex slaat op de cajón, tamboerijn, koe-bel, bekkens en op alles wat er verder aan hem voorbijkomt.
In de zomer van 2015 behaalden ze met hun eigen nummer “Vriendschap” de 3e plaats in de landelijke Itunes top 40 en alleen al afgelopen jaar stonden ze op grote festivals zoals Festyland, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten en 7th Sunday!!!

 

Afterparty
Onze eigen lokale DJ Lars zorgt voor een supergave afterparty zoals we dat van hem gewend zijn.

 

Let op! Entree is tot 21.30 uur helemaal gratis. Daarna betaal je 10 euro entree.