BusinessFestival met topspreker Jos Burgers

Het BusinessFestival bleek vorig jaar een doorslaand succes. Daarom dit jaar op herhaling. Met een compleet nieuw programma.

Het BusinessFestival tijdens Bruisend Nijverdal is dé uitgelezen kans om in contact te komen met bijna iedere ondernemer uit Hellendoorn en Nijverdal. Natuurlijk krijg je al energie wanneer je met gedreven ondernemers bij elkaar bent. Maar om dat nog eens extra te stimuleren, wordt een leerzaam en motiverend programma geboden. Iedere ondernemer uit de gemeente Hellendoorn is welkom.

Voor een impressie van vorig jaar ga naar ons fotoalbum.

Entree is GRATIS

 

Leren en Inspireren? Topspreker: Jos Burgers (± 19.00u)                                                                                                                                

Natuurlijk krijg je al energie wanneer je met gedreven ondernemers bij elkaar bent. Maar om dat nog eens extra te stimuleren hebben wij één van de meeste gevraagde managementsprekers in Nederland uitgenodigd. De expert op gebied van klantgerichtheid en marketing. Hij schreef er een hele reeks boeken over, waar het meest recente boek “Één fan per dag!’, het best verkochte management-boek van 2017!

Natuurlijk wordt alles omlijst met heerlijk eten, drinken en passende muziek. Dus direct uit het werk… naar Business Festival – Hellendoorn – Nijverdal.

Meer informatie en u opgeven als bezoeker? Klik hier.

Ook uw bedrijf hier exposeren? Klik hier.