Meezingmiddag met Hart en Smart

Uit volle borst meezingen met levensliederenkoor Met Hart en Smart. Dat kan vrijdagmiddag 7 september in de feesttent van Bruisend Nijverdal. Speciaal voor ouderen organiseert de stichting Bruisend Nijverdal van 14.00 – 16.00 uur een gezellige ontmoetingsmiddag. Af en toe krijgt het koor ondersteuning van mensen uit het publiek, deze worden dan op een ludieke manier betrokken bij het optreden.

Iedereen is deze middag welkom om te komen. Entree is GRATIS.

De tent gaat open om 13.30 uur.

U wordt door ons ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee met een heerlijke plak cake. Dit wordt u aangeboden door onze lokale Jumbo supermarkt. Voor alle andere drankjes tijdens deze middag is natuurlijk onze bar geopend! Daarnaast wordt deze middag mogelijk gemaakt door de Stichting Ondersteuning Senioren Hellendoorn-Nijverdal. Zij hebben een bedrag toegekend om deze middag te laten slagen.

Mocht vervoer voor u een probleem zijn, dan kunt u dit aangeven en wordt u op een speciale manier van huis opgehaald en uiteraard weer thuis gebracht. (Alleen binnen Nijverdal-Hellendoorn).
Stuur dan een email naar: info@bruisendnijverdal.com.

Met Hart en Smart werd opgericht op 2 oktober 2001 door zes dames die het leuk vonden smartlappen te zingen. Inmiddels hebben ze een leuke groep van 16 mannen, 16 vrouwen, een dirigent, 4 geluidsmannen en een eigen geluidsinstallatie.

Het repertoire van dit Nijverdalse koor bestaat uit meer dan 400 “levensliederen in de Nederlandse taal” in de ruimste zin van het woord. De groep treedt regelmatig op in verzorgingstehuizen. Maar ook het Rode kruis, De Zonnebloem, de Plattelandsvrouwen, zomerfeestevenementen, winkeliersvereniging Op naar Nijverdal, weten hen te vinden voor de invulling van een gezellige middag of avond. Ze hebben ook al verschillende keren met andere koren opgetreden, niet alleen in Nijverdal en omstreken, maar ook in Utrecht, Leiden Grave en Bemmel. Zelfs in ons buurland Duitsland kent men het levensliederenkoor. “Met Hart en Smart” heeft inmiddels nationale en internationale bekendheid.