Kinderfestijn met Dolf Moed

Geweldig!! Net als vorig jaar hebben de basisscholen in Nijverdal weer enthousiast gereageerd op onze oproep om deel te nemen aan het Kinderfestijn tijdens Bruisend Nijverdal 2018. In totaal komen er 1440 leerlingen genieten van een voorstelling van Dolf Moed.

Bruisend Nijverdal is namelijk een sociaal bindmiddel, met activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Door ons ook op de kinderen te richten, houden we het feest levend. Daarom organiseren wij op donderdag 6 september (ochtend en middag) voor de tweede keer een Kinderfestijn, in samenwerking met de basisscholen uit Nijverdal. Alle scholen uit de gemeente hebben bericht gehad om deel te nemen.

Dolf Moed verzorgt deze dag 4 voorstellingen. De aanvangstijden zijn besproken met de desbetreffende scholen. Het is dus niet meer mogelijk om je op te geven!

Heeft u zich opgegeven? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annet Korbeld.

 

 

Dolf Moed van de Theaterfiets speelt deze dag de voorstelling Avontuur aan zee.

De jonge Dolf, wil net zo worden als zijn vader. Zijn vader is een visser, die ’s ochtends in alle vroegte naar de zee gaat. Dolf wil graag met hem mee. Maar dat mag hij nog niet. Dolf begint te dromen.

Zijn dromen worden werkelijkheid. Hij ontmoet een vis die hem de weg wijst naar de zee. Dolf gaat samen met zijn publiek aan boord van een reusachtig schip, de Albatros. Het is een spookschip, dat zonder kapitein rondvaart over de zee. Kinderen veranderen in matrozen en beleven de mooiste avonturen. Ze belanden in een storm en zingen een zeemanslied. Ook ontmoeten ze een inktvis. Als Dolf uiteindelijk op de bodem van de zee terecht komt, wordt hij wakker. Hij ontdekt dat dromen en werkelijkheid dicht bij elkaar wonen.

Over Theaterfiets
De kracht van Theaterfiets zit in het samenspel van acteur Dolf Moed en zijn publiek. Hij weet zijn kijkers mee te slepen in zijn fantastische verhalen. Hij nodigt ze zelfs uit mee te spelen. Hierdoor krijgt ieder publiek zijn eigen unieke voorstelling. De schitterende decors en de mooie muziek van maken de voorstellingen van Theaterfiets tot een prachtige beleving. Ze bieden kindervoorstellingen voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De kindervoorstellingen van Theaterfiets zijn avontuurlijk, poëtisch en muzikaal. De schitterende decors, prachtige muziek en het theaterspel maken de voorstelling onvergetelijk.