DI-RECT

DI-RECT is helemaal terug! Een jaar geleden verkochten ze nog hun gehele clubtour uit. De Fired Up EP Tour was ook helemaal uitverkocht. En of de carrière van DI-RECT niet al genoeg hoogtepunten kende, hebben ze daar ook nog een eigen AFAS Live show aan toe kunnen voegen.

Dit jaar gaat de Haagse band het land in met de ‘Rolling With The Punches’ tour! Ook hiervan zijn al meerdere shows uitverkocht. De band is dus in topvorm. DI-RECT behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse rock. En in 2018 komt de band naar Nijverdal voor een optreden. Op donderdag 6 september On Stage bij Bruisend Nijverdal. Het concert begint al mooi op tijd, om 21.00 uur!

“Wij zijn supertrots dat zij deze Haagse band hebben weten te strikken. Dat wordt gegarandeerd een spetterende avond. Dat mag je niet missen!”

Zaal open: 19.30 uur
Start concert: 21.00 uur
Einde avond: 23.30 uur

Kaarten zijn online verkrijgbaar via deze website of bij de Tourist Info/VVV in Nijverdal. Kaarten kunnen daar gekocht worden tijdens de openingstijden: Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 11-17 uur en dinsdag en donderdag van 11-20 uur.

 

MEER INFO

 

BESTEL JE TICKET