Grootse Nijverdalse Online Vrijmarkt 2021

Meld je aan en sla je slag!

Behoor jij tot de groep Nijverdallers, die normaal gesproken de wekker zet om zo vroeg mogelijk het centrum in te gaan om je oude spulletjes te verkopen of de leukste items te scoren tijdens de vrijmarkt op Koningsdag? Dan ben je dit jaar misschien een klein beetje teleurgesteld. Maar je hoeft je gelukkig ook geen zorgen te maken dat je met je spullen blijft zitten dit jaar. Bruisend Nijverdal organiseert namelijk de Grootse Nijverdalse Online Vrijmarkt.

De Grootse Nijverdalse Online Vrijmarkt is te vinden via de Facebookpagina van Bruisend Nijverdal. En zoals dat hoort gaat deze van start op Koningsdag, 27 april 2021: voor de beste pareltjes moet je er vroeg bij zijn. De verkoop start al vroeg in de ochtend. Nijverdallers en inwoners uit omliggende dorpen kunnen digitaal hun spullen verkopen, maar ook een bod doen op spullen van een ander. Een typische Koningsdag zou je zeggen, maar dan vanuit huis.

Met een beetje mazzel zijn jouw spullen in no-time verkocht. Doe jij ook mee? Meld je dan nu al aan bij deze groep op Facebook en maak alvast een foto van de spullen die je te koop wilt aanbieden. Het werkt ongeveer hetzelfde als de reguliere verkoophoeken/weggeefhoeken op Facebook. Je plaatst een foto met een beschrijving en prijs van de spullen en regelt zelf de verkoop met de mensen die reageren onder je bericht.

Aanmelden voor deze Facebookgroep is nu al mogelijk. Ook de foto’s van de spullen, inclusief duidelijke beschrijving kunnen nu al aangeboden worden. De organisatie zorgt ervoor dat alle berichten op Koningsdag zo vroeg mogelijk worden geplaatst. Wij hebben er zin in, jullie ook?

https://www.facebook.com/groups/grootsenijverdalsevrijmarkt