Aangepast ‘coronaproof’ programma

Het oorspronkelijke programma was al bijna klaar, de organisatie van Bruisend Nijverdal was er klaar voor en toen kwam ineens dat virus de hoek om en werd alles anders. Een bittere pil! Omdat organiseren ons nu eenmaal in het bloed zit, werken we op dit moment heel hard aan een corona-proof en dus veilig programma. 

Op dit moment ziet het er echter nog steeds niet naar uit dat we de veiligheid van onze gasten kunnen waarborgen in die periode. En een groot dorpsfeest met de geldende coronaregels is helaas niet rendabel te krijgen”, legt voorzitter Ewald Aaltink uit. “Maar we willen Bruisend Nijverdal niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom werken we heel hard aan een gezellig, alternatief programma voor alle inwoners van Nijverdal en daarbuiten. Wanneer het programma bekend is, zullen wij het natuurlijk met iedereen delen en hopen we op veel deelname. Aan iedere doelgroep wordt gedacht. Het is kortdag, maar het gaat zeker door. Bruisend Nijverdal 2020 wordt anders… Maar zeker een editie om nooit te vergeten!

Sponsoren gezocht

Het bestuur van Bruisend Nijverdal streeft ernaar om het programma zoveel mogelijk gratis aan te bieden aan de bevolking. Daarom is men nog wel op zoek naar enkele bedrijven of instanties welke één of meerdere onderdelen willen sponsoren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.