Nijverdalse familiedag met O’G3NE

Begintijd: 13:00

Eindtijd: 20:00
 

De zondag 10 september is het Nijverdalse familiedag in het centrum. Dat betekent een feest voor iedereen, van 0 tot 100 jaar. Met heel activiteiten in het centrum en in en rondom de feesttent. Denk daarbij aan een Brocante & Boeken Markt in de straten van het centrum en op het Henri Dunantplein, kinderactiviteiten, foodtrucks en veel gezelligheid op het plein voor de feesttent. De winkels zijn deze dag ook geopend. Parkeren en entree zijn GRATIS.

 


O’G3NE (Ogene)

Aan het eind van de middag zorgen de dames van O’G3NE voor een spectaculaire afsluiter in de feesttent.

Wij zijn er enorm trots op dat we O’G3NE hebben kunnen boeken. Rond 18:00 uur sluiten de drie getalenteerde zussen de gezellige Nijverdalse familiedag af in de feesttent op het Marktplein. Winnaars van The Voice of Holland 2014 en de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017. Sinds hun deelname aan de populaire show schrijven de muzikale zussen hit na hit op hun naam. Dit optreden mag je dus absoluut niet missen.

Deze dag eindigt om 20.00 uur. Zorg dat je er bij bent. Het is niet nodig om kaarten te kopen. Entree is GRATIS.

 

Maak kans op een exclusieve Meet & Greet met OG3NE!

Bruisend Nijverdal geeft samen met Winkeliersvereniging Op naar Nijverdal een meet & greet weg met de razend populaire meidengroep O’G3NE. (2 x 2 personen)

Hoe maak je kans? Nou, heel eenvoudig. Shop aanstaande zondag 10 september in 1 van de winkels in het centrum van Nijverdal. Lever de aankoopbon van je zondagaankoop in bij de tent van Bruisend Nijverdal. Er staat een speciale bus in de tent klaar. Hoe meer bonnen, hoe meer kans je maakt.

Inleveren van je bon kan zondagmiddag tot 17:00 uur.  De bon moet voorzien zijn van naam en 06 nummer.

Let op! Alleen aankoopbonnen van zondag 10 september zijn geldig. Prijswinnaars worden direct om 17:00 uur persoonlijk gebeld.

Niet gewonnen? Niet getreurd, geniet alsnog van het mooie optreden van de dames. O’G3NE treedt rond de klok van 18.00 uur op in de feesttent op het Marktplein in Nijverdal. Entree is helemaal gratis.

 


Feestdirecteuren
Voor en na het optreden van deze bekende dames staan de Feestdirecteuren garant voor een geweldige party.
Deze begint om 16.30 uur en gaat door tot 20.00 uur. Beter kunnen we het feest niet afsluiten.

 Sport- en beweegshow Ronald McDonald

Zelf de meest bekende clown en kindervriend van Nederland, Ronald MC Donald, komt deze middag naar Nijverdal om alle kinderen te ontmoeten.  Om 14.00 uur verzorgt de bekende clown  een optreden in onze feesttent. Iedereen is welkom, entree is GRATIS.

Ronald McDonald is de clown en kindervriend van McDonald’s. Hij verzorgt optredens in McDonald’s-restaurants en op scholen en in ziekenhuizen. Tijdens zijn shows laat Ronald McDonald veel grappige trucs zien, waarmee hij de kinderen tot op het laatste moment in spanning houdt en ze vooral aan het lachen maakt. Gedurende de show worden kinderen op een leuke manier bij Ronald’s goocheltrucs betrokken.

Met de sport- en beweegshow maakt Ronald McDonald kinderen bewust van het belang van een gezonde leefstijl met voldoende lichaamsbeweging. Hij legt de nadruk op simpele, alledaagse vormen van bewegen. Hoewel de meeste Nederlanders denken dat zij voldoende bewegen, zijn de cijfers schrikbarend: bijna zestig procent van de Nederlanders beweegt onvoldoende. Bewegen is nauwelijks meer een onderdeel van het dagelijkse leefpatroon. Steeds meer werk gebeurt met een druk op een knop en vanachter een toetsenbord. Ronald vertelt kinderen in de spetterende sport- en beweegshow met verschillende grappige educatieve goocheltrucs over het belang van voldoende beweging.

 

 


 

Nijverdalse Familiedag: 13:00 – 20.00 uur
Entree: GRATIS
Locatie: Feesttent Bruisend Nijverdal – Markt & Centrum Nijverdal

 


 

Buitenmarkt “Kunst & Streek“ producten

Met het thema “creativiteit uit eigen regio” een dag rondkijken op een buitenmarkt vol met kunst- en streekproducten. Dat kan op 10 september van 10.30 tot 16.30 uur ook tijdens de Buitenmarkt aan de Grotestraat 281. Rondom het buitencentrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer staan regionale kunstenaars met o.a. schilderwerken, beeldend kunstwerk en bijenwasschilderijen.
Zij kleuren de buitenmarkt “kunst en streek” producten.

Je kunt ook gewoon heerlijk ronddwalen tussen de gezellige kramen met verschillende deelnemers uit de regio, zoals bijvoorbeeld Kaatjes lekkernijen en Jan Holterman met eigen gemaakte producten van geitenzuivel of buitenscharreleieren.

Treintje Bello pendelt vanaf 11.30 uur van het Buitencentrum naar het centrum van Nijverdal. Zodoende kunt u deze dag alle leuke activiteiten meepakken. 

Kortom, veel te zien, te proeven en vooral te beleven!