Brocante Markt & Boeken Markt

Begintijd: 11:00

Eindtijd: 17:00
 

Op 10 september 2017 wordt tijdens onze Nijverdalse Familiedag weer een Brocante- en Boekenmarkt gehouden. Locatie is: Henri Dunantplein en omliggende voetgangerszone. De winkels zijn geopend en parkeren is gratis. Onze ervaring leert dat het deze dag altijd super gezellig is in ons dorp. Duizenden mensen bezoeken ons compacte centrum om lekker rond te snuffelen bij de vele stands en in de winkels die geopend zijn.

Treintje Bello pendelt vanaf 11.30 uur van het Buitencentrum naar het centrum van Nijverdal. Daar wordt die dag een Buitenmarkt gehouden met kunst & streekproducten. Zodoende kunt u deze dag alle leuke activiteiten meepakken. 

Vanaf 10.00 uur staan de kramen voor de deelnemers van de brocante & Boeken Markt klaar om te worden ingericht. De markt duurt tot 17.00 uur. Wij zorgen voor veel gezelligheid, muziek, entertainment, reclame via de regionale kranten, social media, spandoeken en posters.

 

Een kraam van vier meter kost € 27,50 – voor een meter extra betaalt u € 2,50.
Wil je graag op onze mooie en verzorgde Brocantemarkt en Boekenmarkt staan? Geef je hieronder snel op! Vol=Vol.

 

Let op! Pas als we alle contactgegevens en de betaling binnen hebben, is uw reservering definitief. De sluitingsdatum voor deze markt is 25 augustus 2017.


Opgave niet meer mogelijk!