Rave van Fortuin

Begintijd: 22:00

Eindtijd: 23:30

Zaterdag is het PHASED!


Rave van Fortuin

Maar dat is nog niet alles. Naast DJ Lars en de Divas of dance komt Rave van Fortuin deze zaterdagavond langs. Inmiddels zijn er weinig Festivals die niet mee kunnen praten over dit twee uur lang durende knotsgekke feestfestijn.

Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj- team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn glitterpak uit de mottenballen en Leontien zoekt haar push-up weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party-playlist.

Festivals als Mysteryland, Zwarte Cross, X-Qlusive, Solar Weekend, Weekend Magnifiek, Sneekweek, Paaspop en Smeerboel werden al omver geblazen door de altijd feestelijke dames en heren van Rave van Fortuin! En zaterdag 9 september dus ook: Bruisend Nijverdal.

 DJ Lars

Op zo’n feest mag onze bekende plaatselijke DJ Lars natuurlijk niet missen. Ook hij zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Be there. Zet de datum vast in je avond. Dit wordt een knotsgekke avond!?

Kortom: het is PHASED

 


Aanvang PHASED: 20:00 uur met DJ Lars.  (Rave van Fortuin begint om 22.00 uur)
Einde avond: 01.00 uur.
Entree: GRATIS tot 21.30 uur – na 21.30 uur: 10,- euro.
Locatie: Feesttent Bruisend Nijverdal – Markt