Heel Nijverdal Bakt

Begintijd: 14:00

Eindtijd: 16:00
 

Winkeliersvereniging Op naar Nijverdal organiseert zaterdag 9 september, in samenwerking met Bruisend Nijverdal: HEEL NIJVERDAL BAKT.

 

Op zaterdag 9 september kunnen de beste taartenbakkers van Nijverdal strijden om de eeuwige roem en leuke prijzen tijdens de eerste editie van Heel Nijverdal Bakt. Wie bedenkt een taart voor Nijverdal; een taartje met een verhaal en een specifieke smaak die past bij ons dorp. Interesse om je in te schrijven voor deze wedstrijd; meld je dan hieronder aan en wij zullen het reglement aan je toesturen.

Deze leuke taartbakwedstrijd is een initiatief van Bakkerij Nollen, in samenwerking met winkeliersvereniging Op naar Nijverdal en de stichting Bruisend Nijverdal. Het wordt gehouden in de tent van Bruisend Nijverdal op zaterdagmiddag 9 september.
Ben jij die creatieveling die het leuk vindt om een taart te maken en die anderen daar graag van laat meegenieten? Dan is dit je kans! Schrijf je in en laat ons zien wat je kan!

De taart moet thuis gemaakt worden en op zaterdagmiddag om 14.30 uur worden gepresenteerd aan de vrolijke, maar kritische jury onder leiding van Arjan Bosboom van Bakkerij Nollen. Het maximaal aantal deelnemers is 24. Inschrijving is nu geopend.

 

Heel Jong Nijverdal Bakt!
Eerder op de middag mogen de jongste bakkers zich melden in de feesttent van Bruisend Nijverdal. Bakkerij Nollen stelt 500 cupcakes ter beschikking. Kinderen mogen deze van 13.30 uur tot 14.30 uur komen versieren.

Het is wel noodzakelijk om de kinderen hieronder aan te melden. Dat kan tot en met 31 augustus. Er is plek voor maximaal 100 kinderen. Voor de beste versierders zijn er leuke prijzen te winnen.

Dat wil je niet missen!

 

GEEF JE HIERONDER OP.

LET OP! CUPCAKES VERSIEREN: Geef alleen de deelnemende kinderen op. Begeleiders (bv. ouders, opa en oma’s) hoeven bij het aantal niet doorgegeven te worden.

TAARTWEDSTRIJD HEEL NIJVERDAL BAKT: Leeftijd vanaf 16 jaar oud.

 


Opgave formulier

Ik geef me op voor:(verplicht) de taartenbakwedstrijdCupcake versieren (onder de 16 jaar)

Ik kom met personen