Oldies Festijn met Door Merg en Been

Begintijd: 14:00

Eindtijd: 16:00
Speciaal voor ouderen organiseren we op vrijdagmiddag 8 september van 14.00 – 16.00 uur een gezellige ontmoetingsmiddag onder genot van de muzikale noten van levensliederenkoor “Door Merg en Been”.

 

U wordt door ons ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee met een heerlijke plak cake. Dit wordt u aangeboden door onze lokale Jumbo supermarkt. Voor alle andere drankjes tijdens deze middag is natuurlijk onze bar geopend!
Zaal is vanaf 13.30 uur geopend.

 

Om een juiste inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen, dient u zich wel voor deze middag aan te melden. Dit kan via het inschrijfformulier op onze website www.bruisendnijverdal.com of via email: inschrijven@bruisendnijverdal.com en graag vóór 18 augustus a.s.


Mocht vervoer voor u een probleem zijn, dan kunt u dit aangeven en wordt u van huis opgehaald en uiteraard weer thuis gebracht.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze speciaal voor u georganiseerde middag! Iedereen is welkom.

 

 

Door Merg En Been
In 1994 is dit gezellige koor opgericht. In de afgelopen 23 jaar hebben zij veel optredens mogen verzorgen. Zij treden op in verzorgingshuizen, bij wijkfeesten, op bruiloften, bij carnavalsverenigingen, maar ook bij mensen thuis. Het repertoire bestaat uit Nederlands levensliederen en een enkele smartlap. Het programma wordt per optreden samengesteld en dus afgestemd op het publiek. Deze nummers worden met veel plezier gezongen door de leden van het koor. Af en toe krijgt het koor ondersteuning van mensen uit het publiek, deze worden dan op een ludieke manier betrokken bij het optreden.
Zij hebben dan ook als doelstelling: het verzorgen van een gezellige middag of avond voor jong en oud.

 

Sponsor-Jumbo-Nijverdal

 


Opgave formulierIk kom met personen

beschikt u over eigen vervoer?(zo niet, dan wordt u opgehaald en weer thuisgebracht)
JaNee