Toni Macaroni and The Swinging Devils

Begintijd: 20:00

Eindtijd: 23:30
 

Donderdagavond 7 september nemen wij u mee naar de vijftiger, zestiger, zeventiger, maar ook een stuk tachtiger jaren. We hebben Toni Macaroni weten te strikken. Een band die in deze regio natuurlijk niet geheel onbekend is.

 

Een band waarvan de grondleggers al meer dan 25 jaar op het podium actief zijn. Begonnen als een rock & roll formatie in de zestiger jaren naar anno 2002 een muziekgroep die zijn weerga in Nederland niet kent met muziek uit de vijftiger, zestiger, zeventiger maar ook een stuk tachtiger jaren. De huidige bezetting van zes personen speelt alweer een vijftien jaar met elkaar samen maar moest in 2000 van zanger wisselen.

 

Niet zomaar een cover band die een nummer geheel naspeelt. Herkenbare ”oldies” nummers van voornamelijk bekende Engelse bands komen voorbij. Alle nummers zijn niet zomaar klakkeloos in zijn geheel gecoverd, maar door de bandleden zelf opnieuw gearrangeerd tot een soort van medley overgaande van Joe Cocker, naar the Hollies of the Who, Small Faces en zelfs Creedence. U herkent al die nummers wel degelijk, maar de volgorde waarin deze nummers tot nieuwe arrangementen gevormd zijn, is verbazingwekkend.

 

De uitstraling van de band, aangepaste kledij en actie op het podium, maken het geheel tot een show waarbij de bezoeker ademloos naar staat te kijken en luisteren. Natuurlijk wordt dat direct gevolgd door een swingend en enthousiast meezingend publiek. Het publiek wordt geheel in de show betrokken. De bandleden doen zelfs een stukje acrobatiek tijdens het spelen. Showspektakel dus. Een band die vaart in uw programma brengt. Geen “oude lullen” muziek dus. Stilstaan is niet mogelijk. De muziek zweept u op!

 


Aanvang: 20.00 – 23.30 uur
Entree: GRATIS
Locatie: Feesttent Bruisend Nijverdal – Markt