De Muziektent

Nijverdal zonder muziektent, no way!  Maar waar? De oplossing was een mobiele muziektent. Daarom stak het bestuur van de Stichting Evenementen Nijverdal de koppen bij elkaar en het idee was geboren. Een deel van het toenmalige bestuur: Jan Hekman en Bert Wolbers, samen met sponsoren, bedrijven, partners en vrijwilligers hebben het idee gestalte gegeven om dit project te realiseren t.b.v. verschillende organisaties in de gemeente Hellendoorn. Zij kunnen in de toekomst tegen een geringe vergoeding gebruik maken van De muziektent/podium.

De opbrengsten komen ten goede aan de bevolking in de vorm van verschillende evenementen, georganiseerd door de stichting Bruisend Nijverdal.

De muziektent is eigendom van de SEN. Naast de bestuursleden (basistechniek en ontwerp) zijn de volgende sponsoren bij dit project betrokken: Roelofs metaal, Heutink school en hobbymaterialen, Kamphuis spuit en straal bedrijf en Hebaco ovenbouw. Nog steeds kunnen wij sponsoren gebruiken die dit project “de muziektent” willen ondersteunen.

 

Ook de muziektent reserveren?

De muziektent wordt regelmatig verhuurd. Wilt u de muziektent huren, stuur ons dan een mail, wij kunnen dan voor u kijken of hij op de gewenste datum vrij is.

De wintermaanden november, december,  januari en februari kunnen gepland zijn voor onderhoudswerkzaamheden. Bellen voor informatie of reserveren kan natuurlijk ook.

 

Vraag naar de voorwaarden!

Email: contactmet@demuziektent.nl

Tel. 06298 04 317

 

Technische specificaties

Klik hier voor de maten en gewichten 

Klik hier voor de tekening van het frame

  • De muziektent heeft een vloeroppervlakte van 6.80 mtr. X 8.00 mtr.*De gehele muziektent is gemaakt van duurzame materialen, staal voor de basis en aluminium voor de opbouw. Het geheel is van een poedercoating laag voorzien voor een duurzame en extra harde laag.
  • Het stalen frame zorgt er voor dat het geheel een stabiele ondergrond heeft. Veiligheid boven alles
  • Het dakframe wordt op de locatie via een hydrauliek systeem omhoog “gelift” .
  • Indien gewenst kan er een wind en regenvrij doek worden gemonteerd.
  • De Muziektent is standaard voorzien van een kroonluchter.

 

Bij de huur van de wagen is inbegrepen:

  • Het plaatsen van de muziektent op de gewenste plek (mits de vergunning aantoonbaar voorhanden is) en het installeren en opbouwen van het podium. De gehele installatie van de muziektent zal minimaal 1.5 uur in beslag nemen.
  • De muziektent is voorzien van een eenvoudige standaard verlichtingsinstallatie. (Tegen vergoeding kunnen extra 4 LED spots worden geïnstalleerd).

 

Wat vinden onze sponsoren ervan? 

 

Jessica Heutink – Heutink

Plaatselijke initiatieven ondersteunen is iets waar we als bedrijf graag ons steentje aan bijdragen.

Nijverdallers die een mobiele muziektent bedenken en ook nog eens realiseren, daar kunnen we geen nee tegen zeggen. Een muziektent biedt altijd gezelligheid en dat is wat we graag zien in het centrum. Dorpsgenoten die samen een plezierige tijd doorbrengen. Deze muziektent gaat vast een belangrijke rol spelen voor het kloppende hart van Nijverdal. Samen genieten, samen zijn brengt een saamhorigheidsgevoel naar boven en daar moeten we het toch van hebben met z’n allen. Laat het centrum bruisen!

 

Jan Kamphuis – Kamphuis Nijverdal

Voor ons is het een prachtige gelegenheid om wat voor de bevolking van Nijverdal te doen. Wij zien dit project als een positieve toevoeging van een Bruisend Nijverdal. Een compliment voor de initiatiefnemers.

 

 Alie Dommerholt – Hebaco

Ons bedrijf is reeds lang verbonden met de gemeente Hellendoorn, daarom ondersteunen wij dit initiatief van de SEN. We hopen natuurlijk dat velen er in de toekomst plezier aan zullen beleven.

 

Jan Roelofs – W.M. Roelofs & ZN. B.V.

Ik zie het als een prima opsteker voor de gemeente Hellendoorn en in het bijzonder voor Nijverdal, initiatieven als deze ondersteunen wij graag. Dus organisatie ga zo door en veel succes gewenst.

 

Foto’s